Jackpot Jester 50.000 gokkast

Over Jackpot Jester 50.000

De online gokkast Jackpot Jester 50.000 van NextGen Gaming is een klassieker.

Dit merk je niet alleen aan de fruitsymbolen of de drie rollen waarop je Jackpot Jester 50.000 speelt, maar ook doordat je op de knoppen op de automaat moet drukken in plaats van op digitale versies die rondom het speelveld staan.

Jackpot Jester 50.000 informatie

 Software ontwikkelaar  NextGen Gaming
 Speltype  Gokkast
 Thema  Fruit
 Uitbetalingspercentage  95,08%
 Variantie  Middel
 Aantal winlijnen  5
 Minimale inzet  € 0,10
 Maximale inzet  € 100
 Maximale winst  € 250.000

Extra info

 Multiplier  Ja
 Gratis spins  Ja
 Bonusspel  Ja
 Jackpot  Nee
 Progressief  Nee
 Scatter-symbool  Nee
 Autoplay-optie  Nee
   
   

Jackpot Jester 50.000 gokkast gratis spelen

Speel Jackpot Jester 50.000 met een deposit bonus

Spelers kunnen de Jackpot Jester 50.000 spelen bij Bet365 met een deposit bonus.

Hoe werkt de gokkast Jackpot Jester 50.000?

Jackpot Jester 50.000 speel je op drie rollen, waarbij iedere rol drie symbolen laat zien. Veel van deze symbolen staan dicht bij elkaar op de rol, zodat je regelmatig drie dezelfde symbolen op een rol hebt staan. Er zijn negen winlijnen; drie horizontale lijnen en twee diagonale lijnen. Alle winlijnen lopen van links naar rechts.

Je zet in met tien of twintig munten tegelijk. De muntwaarde pas je aan aan de linkerkant van de digitale gokkast. De kleinste muntwaarde is € 0,01 en de hoogste muntwaarde is € 5.

Er is geen autoplay-functie. Je moet dus voor iedere spin opnieuw op de groene startknop drukken.

Zeven verschillende symbolen

Er staan zeven verschillende symbolen op de rollen. De kersen zijn het minst waardevolle symbool. Hiervoor krijg je twee keer je inzet terug bij drie kersen op rij. Van de normale symbolen zijn de rode 7s het meest waardevol: hiervoor krijg je twintig keer je inzet terug. De jokers gaan hier nog overheen met 100 keer je inzet tot wel 2.500 keer je inzet.

Joker als wild-symbool

De joker die op de rollen staat in het basisspel geldt als wild-symbool. Een incomplete combinatie wordt met hulp van de joker toch een winnende combinatie. Naast het basisspel is er ook een bovenspel, waar je meer kans maakt op winst en waarin de jokers ook een alternatieve functie hebben.

Bovenspel

Om in het bovenspel te mogen spelen, moet je in het basisspel inzetten met twintig munten. In dit bovenspel maak je kans op hogere prijzen en zijn de jokers net zo gestapeld als de overige symbolen in het basisspel. Krijg je drie van deze jokers op een winlijn, dan win je 2.000 munten. Krijg je het hele veld vol jokers, dan win je de jackpot van 50.000 munten.

Iedere winst die je in het basisspel met een inzet van twintig munten wint, gaat direct naar de pot van het bovenspel. De spins hier kosten 100 munten, dus zo gauw je dat aantal hebt verzameld, kun je het bovenspel spelen. Blijf je liever in het basisspel? Dan kun je de munten gewoon opnemen en bij je totaal voegen.